Allan Linde Larsen er legepladsinspektør og har arbejdet indenfor legeredskabsbranchen siden 1986.

Allan startede oprindeligt i produktionen hos KOMPAN legepladser og Certificeret Legepladsinspektør Allanlegeredskaber, hvor han var i tre år, og hvor Allan blandt andet arbejdede med klargøring, forberedelse og pakning til forsendelse.

Fra 1988 kørte Allan som legeplads-montør for KOMPAN i 8 år sammen med nogle fantastisk gode kollegaer. Arbejdet bragte Allan på montageopgaver også udenfor landets grænser, og Allan har således arbejdet med legeplads montering i både Japan, Indien, Tyrkiet og Australien.

I 1996 blev Allan Linde Larsen den femte i Danmark til at få legepladsinspektør-certifikat hos DTI (i dag Teknologisk Institut).
Siden har Allan også opnået certifikat hos både TÜV, DS (Dansk Standard) samt DNV-GL.

Allan startede afdelingen Sikker Legeplads op i Kompan A/S med service, inspektion og vedligeholdelse af legepladser, og Allan drev afdelingen frem til udgangen af 2012. Sikker Legeplads havde primært fokus på service og vedligeholdelse legeredskaber, og var således ikke en salgsafdeling.

I forbindelse med arbejdet i Sikker Legeplads har Allan varetaget flere forskellige opgaver i forbindelse med licitationer, legeplads servicekontrakter, vedligeholdelseskontrakter samt håndtering af tilbud på renoveringsopgaver og forhandlinger med underleverandør.

Allan har ligeledes erfaring med opgaver som koordinator for udførelse af inspektionsopgaver, økonomi og uddannelse – og herunder også afholdt seminarer for kunder omkring sikker servicering og vedligeholdelse af legepladser.

Allan Linde Larsen har siddet med i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230, og Allan var medstifter af Brancheforeningen for Legepladsinspektører, BFLI

Se hvordan DALPIN dækker Danmark på vores dækningskort