Arbejdsområder

Hos DALPIN skaber vi tryghed på legepladsen og kan tilbyde hjælp indenfor vores arbejdsområder:

DALPIN® består i dag af Danmarks største uvildige netværk af certificerede legepladsinspektører og vores arbejdsområder spænder vidt.
Netværket består i øjeblikket af 9 legepladsinspektører. Alle vores inspektioner registreres i legepladssystemet PlayMapping®

Uafhængige legepladsinspektører

Alle vores legepladsinspektører gennemgår løbende auditering, så vi sikrer en god og ensartet kvalitet i det arbejde der bliver foretaget. Der afholdes interne kurser løbende og intern kvalitetskontrol.

Alle inspektører, som kører for DALPIN® både internt og eksternt skal have gyldigt certifikat som certificeret legepladsinspektør. Alle vores legepladsinspektører er uvildige, da de ikke udfører installation, service og reparation på legepladser mm.
Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at du modtage kompetent, uafhængig og upartisk inspektion hver gang. Det er din garanti for uvildighed og uafhængighed!

Alle vores medarbejdere og underleverandører, som kommer ud til kunderne, skal kunne fremvise en ren børne- og straffeattest. Børne- og straffeattester trækker politiet fra deres databaser på anmodning fra os og accept af medarbejderen. Vi tager dette meget alvorligt, da vi har medarbejdere, som vil have kontakt med børn under deres arbejde. Det er også en sikkerhed for, at I indgår et samarbejde med en samarbejdspartner, som har styr på børnenes sikkerhed hele vejen rundt i forbindelse med legepladsinspektioner og vores færden på legepladser.

DALPIN® er markedsledende i Danmark inden for flere arbejdsområder som legepladsinspektion, legepladsrådgivning, inspektion af parkour, skaterbaner, multibaner, outdoor fitness og kursusvirksomhed inden for legepladssikkerhed.

DALPIN® er ejet af Allan Linde Larsen og Bjarne Lundgaard Terndrup. Allan og Bjarne har til sammen omkring 50 års erfaring fra legepladsbranchen. På vores kontor i Odense på Fyn har vi vores hovedkontor, hvor man finder vores kontormedarbejdere Janne Riken og Camilla Pagh Egdal. Begge har flere års erfaring som kontormedarbejder fra legepladsbranchen. Kontorets medarbejdere samler trådene og koordinerer opgaverne for vores interne og eksterne medarbejdere, som udfører legepladsinspektion samt kurser for os.

Velkommen!