Hos DALPIN skaber vi tryghed på legepladsen og kan tilbyde hjælp indenfor vores arbejdsområder:

Klippekort rådgivningLegepladsinspektion
Vi foretager det lovpligtige eftersyn (jvf. BR18) af legepladsen iht. EN 1176 på alle offentlige tilgængelige legepladser.

Klippekort rådgivningInspektion af andre aktivitetsredskaber
Vi foretager det lovpligtige eftersyn (jvf. BR18) af outdoor fitness, skaterramper, multibaner og parkour-anlæg på alle offentlige tilgængelige områder.

Klippekort rådgivningEgenkontrol af f.eks. legepladsen
Du kan både få skemasæt og adgang til vores legepladssystem til at hjælpe dig med egenkontrollen.

Klippekort rådgivningIbrugtagningstilladelse / efterinstallationsinspektion
Din garanti for at den nye legeplads er installeret korrekt og i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Klippekort rådgivningInspektion af Skater, Outdoor Fitness, Parcour og Multisportbaner
Vi foretager det lovpligtige eftersyn af legepladsen iht. gældende standarder.

Klippekort rådgivningInspektion af lukkede legesystemer
Indendørs legelande i f.eks. burgerrestauranter og storcentre er også omfattet af krav om inspektion.

Klippekort rådgivningKøb af testværktøj
Du kan købe dette rette testværktøj hos os – både til legepladser, multibaner, outdoor fitness, skaterbaner og parkouranlæg.

Klippekort rådgivningDroptest
Kan hjælpe dig med at vurdere legepladsens faldunderlags beskaffenhed.

Klippekort rådgivningRådgivning
Hvad skal du starte med at reparere for? Vi hjælper dig med den økonomisk mest fordelagtige løsning –  FOR DIG.

Klippekort rådgivningKurser, Temadage og fyraftensmøder
Vi afholder jævnligt kursus – både hos os eller hos jer.

Klippekort rådgivningLegepladssystemet PlayMapping®
Få alle oplysninger om din legeplads samlet ét sted.

Klippekort rådgivningFast aftale om årlig inspektion
Vi holder styr på dine legepladsinspektioner, så du kan bruge tiden på andre ting.

DALPIN® består i dag af Danmarks største uvildige netværk af certificerede legepladsinspektører og vores arbejdsområder spænder vidt.
Netværket består i øjeblikket af 9 legepladsinspektører. Alle vores inspektioner registreres i legepladssystemet PlayMapping®

Uafhængige legepladsinspektører

Alle vores legepladsinspektører gennemgår løbende auditering, så vi sikrer en god og ensartet kvalitet i det arbejde der bliver foretaget. Der afholdes interne kurser løbende og intern kvalitetskontrol.

Alle inspektører, som kører for DALPIN® både internt og eksternt skal have gyldigt certifikat som certificeret legepladsinspektør. Alle vores legepladsinspektører er uvildige, da de ikke udfører installation, service og reparation på legepladser mm.
Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at du modtage kompetent, uafhængig og upartisk inspektion hver gang. Det er din garanti for uvildighed og uafhængighed!

Arbejdsområde Dreng på rutschebane
Arbejdsområde Certificeret Legepladsinspektør

Alle vores medarbejdere og underleverandører, som kommer ud til kunderne, skal kunne fremvise en ren børne- og straffeattest. Børne- og straffeattester trækker politiet fra deres databaser på anmodning fra os og accept af medarbejderen. Vi tager dette meget alvorligt, da vi har medarbejdere, som vil have kontakt med børn under deres arbejde. Det er også en sikkerhed for, at I indgår et samarbejde med en samarbejdspartner, som har styr på børnenes sikkerhed hele vejen rundt i forbindelse med legepladsinspektioner og vores færden på legepladser.

DALPIN® er markedsledende i Danmark inden for flere arbejdsområder som legepladsinspektion, legepladsrådgivning, inspektion af parkour, skaterbaner, multibaner, outdoor fitness og kursusvirksomhed inden for legepladssikkerhed.

DALPIN® er ejet af Allan Linde Larsen og Bjarne Lundgaard Terndrup. Allan og Bjarne har til sammen omkring 50 års erfaring fra legepladsbranchen. På vores kontor i Odense på Fyn har vi vores hovedkontor, hvor man finder vores kontormedarbejdere Janne Riken og Camilla Pagh Egdal. Begge har flere års erfaring som kontormedarbejder fra legepladsbranchen. Kontorets medarbejdere samler trådene og koordinerer opgaverne for vores interne og eksterne medarbejdere, som udfører legepladsinspektion samt kurser for os.

Velkommen!