Som ejer af en legeplads, kan det være svært at gennemskue, hvordan man skal forholde sig til sikkerheden og det nødvendige omfang af inspektion og vedligeholdelse.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at have ansvaret for en legeplads. Men sådan behøver det ikke at være.
Hos DALPIN ApS har vi stor erfaring med afholdelse af kurser og temadage omkring drift og ansvar på legepladsen. Efter et kursus eller en temadag hos os, er du klædt godt på til at vedligeholde og sørge for den daglige drift jeres legeplads..

Bjarne har i flere år været gennemgående underviser på DNV GL Certificeringskurser på legepladsområdet, og han er det stadig. Herudover arbejder Bjarne med certificering af legepladsprodukter hos DNV GL Danmark.

Bjarne er medlem af BFLI ”Brancheforeningen for Legepladsinspektører” og sidder i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230 vedrørende legepladssikkerhed.

Virksomhedsdiplom ved deltagelse i S-230 UdvalgsarbejdeI S-230 deltager vi i udviklingen af de europæiske legepladsstandarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder.

Bjarne blev i 2012 uddannet Lead Auditor i kvalitetsledelse hos DS Certificering A/S.

Vi afholder temadage, fyraftensmøder eller kurser og kommer gerne med et oplæg med relevans for netop jer og jeres legeplads. Se mere om priser her

 

Vi afholder løbende kurser som kan hjælpe dig – se mere på Aktuelle kurser