Kurser og temadage

Kursus i legepladssikkerhed kan give dig tryghed!

Som ejer af en legeplads, kan det være svært at gennemskue, hvordan man skal forholde sig til sikkerheden og det nødvendige omfang af inspektion og vedligeholdelse.

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at have ansvaret for en legeplads. Men sådan behøver det ikke at være.
Hos DALPIN ApS har vi stor erfaring med afholdelse af kurser og temadage omkring drift og ansvar på legepladsen. Efter et kursus eller en temadag hos os, er du klædt godt på til at vedligeholde og sørge for den daglige drift jeres legeplads.

Vi tilbyder både dagskurser i drift af legepladsen, hvor vi klæder dig på til selv at kunne vedligeholde din legeplads og vide hvornår du skal bruge professionel hjælp.

Som noget nyt har vi også Walk & Talks, hvor vi GRATIS giver dig viden om legepladsen. Det foregår ude på en legeplads og ikke inde i et støvet lokale med masser af snak og tests.

Vi kan også sagtens skræddersy et kursus til dig der har behov herfor. Enten til dine montører, varmemestre, dagplejemødre mv.

Bjarne har i flere år været gennemgående underviser på DNV GLs Certificeringskurser på legepladsområdet, og han er det stadig. Herudover arbejder Bjarne med certificering af legepladsprodukter hos DNV GL Danmark.

Bjarne sidder i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230 vedrørende legepladssikkerhed.

I S-230 deltager vi i udviklingen af de europæiske legepladsstandarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder.

Bjarne blev i 2012 uddannet Lead Auditor i kvalitetsledelse hos DS Certificering A/S.

Vi afholder temadage, fyraftensmøder eller kurser og kommer gerne med et oplæg med relevans for netop jer og jeres legeplads. Se mere om priser her

Vi afholder løbende kurser som kan hjælpe dig – se mere på Aktuelle kurser

Certificeret legepladsinspektør - standardiseringsarbejde S-230