Bjarne Lundgaard Terndrup har været beskæftiget med legepladssikkerhed, og herunder inspektion og rådgivning i flere år. Han blev uddannet og certificeret legepladsinspektør allerede i 2006.

Fra 2006 til 2009 har Bjarnes certificering som legepladsinspektør ligget under Teknologisk Instituts kontrol.
Bjarne er i dag både certificeret legepladsinspektør ved DS Certificering A/S og hos TÜV Produktservice.

Bjarne har oparbejdet omfattende erfaringer med montage og renovering af legepladser, og har desuden en solid teknisk indsigt i legepladsens opbygning.
Lige siden sin certificering i 2006  har Bjarne lagt vægt på at arbejde på et fagligt højt niveau med kunden i fokus.

Bjarne har i flere år været gennemgående underviser på DS Certificeringskurser på legepladsområdet, og han er det stadig. Herudover arbejder Bjarne med certificering af legepladsprodukter hos DS Certificering A/S.

Bjarne er medlem af BFLI ”Brancheforeningen for Legepladsinspektører” og sidder i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230 vedrørende legepladssikkerhed.
Bjarne blev i 2012 uddannet Lead Auditor i kvalitetsledelse hos DS Certificering A/S.

Oprindeligt er Bjarne uddannet gartneritekniker fra Jordbrugsteknisk Fagskole i Beder ved Århus, og han er ligeledes uddannet klejnsmed.

Bjarne dækker til dagligt Hedensted, Horsens, Samsø, Odder, Skanderborg, Favrskov, Aarhus, Syddjurs, Norddjurs og Randers Kommuner samt Region Syddanmarks del af Jylland.

Se vores områdeoversigt og find den legepladsinspektør der servicérer dit lokalområder

Bjarne kan kontaktes på mail bjarne@dalpin.dk eller telefon 25 10 25 01

BFLI - Brancheforeningen For Legepladsinspektører