Vælg en side

Webinar: Forsikring, lovgivning og ansvar

Dato: 6. september 2023
Tidspunkt: 19:00 - 20:30


Om kurset


Velkommen til vores spændende webinar om legepladsansvar for grundejerforeninger! Er du en del af en grundejerforening og ansvarlig for legepladsen? Så er dette webinar noget for dig!

Vi vil dykke ned i tre vigtige emner: forsikring, lovgivning og ansvar. 

Vi vil belyse de gældende lovgivningsmæssige krav og standarder for legepladssikkerhed. Her vil du få en gennemgang af de forskellige regler og bestemmelser, der skal overholdes, samt hvordan du kan sikre, at din legeplads er i overensstemmelse med disse.

Vi vil komme omkring ansvarsfordelingen og de specifikke opgaver, der følger med at være ansvarlig for legepladsen i din grundejerforening. Her kommer vi omkring, hvordan du kan udføre regelmæssige inspektioner, etablere en effektiv vedligeholdelsesplan og træffe forebyggende foranstaltninger for at minimere risikoen for skader og ulykker.

Vores erfarne ekspert på området, vil dele sin viden og give konkrete råd og anbefalinger, der kan hjælpe dig med at tackle disse emner på en effektiv og ansvarlig måde.

Efter Webinaret vil du få tilsendt præsentationsmaterialet på mail.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores webinar og blive rustet til at håndtere forsikring, lovgivning og ansvar i forbindelse med legepladsdrift i din grundejerforening. Vi ser frem til at dele værdifuld information og skabe et sikkert og trygt legepladsmiljø for alle børnene i jeres område!

Du kan tilmelde dig på siden her eller ved at sende en mail til mail@dalpin.dk

Betaling mod faktura ved tilmelding.

Prisen for webinaret er ekskl. moms og pr. deltager.Tilmelding

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.