DALPIN søger kontorelev

Vi søger 1 kontorelev til vores kontor i Odense SØ

Du vil blive en del af et team bestående at 3 kontoransatte, 6 inspektører, flere underleverandører, samt den Adm. direktør. Som kontorelev hos DALPIN får du en spændende hverdag. Har du gåpåmod, flair for struktur og er udviklingsparat, så kan det være lige præcis dig vi søger. 

Kontorelev hos os

Dine arbejdsopgaver vil gå på tværs af flere administrative områder inden for økonomi, salg, marketing og kursus administration. 

Om dig

Vi forventer at du:

  • er ansvarsbevist og kan arbejde struktureret
  • er kvalitetsbevist og detalje orienteret
  • trives med at arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer
  • er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt
  • er udviklingsparat både fagligt og personligt

 

Vi tilbyder

DALPIN® tilbyder en afvekslende og lærerig elevplads på 37 timer/ugen, hvor du dagligt udfordres med en spændende hverdag. Høj fleksibilitet, hvor tillid og ansvarlighed er grundlæggende hos os. Omgangstonen i firmaet er uformel og der er et godt kammeratskab, med plads til åben dialog og sparring med dine kollegaer.


Tiltrædelse

D. 1. september 2023. 

 

Lidt om DALPIN®

DALPIN – Dansk Legepladsinspektion® ApS er en landsdækkende inspektions- og rådgivningsvirksomhed, med inspektører fordelt rundt i landet. Vi er eksperter i legepladssikkerhed og er markedsledende inden for vores felt. Vi har foretaget mere end 6300 legepladsinspektioner i 2022 og tendensen stiger. DALPIN® har hovedkontor i Odense og har i dag 10 ansatte samt flere underleverandører. Derudover yder vi rådgivning og afholder kurser inden for legepladssikkerhed.

Læs mere om DALPIN® på vores hjemmeside: https://dalpin.dk/ 

 

Kontakt

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV til mail@dalpin.dk senest 6. juni 2023.

Har du spørgsmål, så kontakt Anja Skov Pedersen på telefon 92448940, Bjarne L. Terndrup på telefon 92448940 eller mail mail@dalpin.dk.