BLIV LEGEPLADSINSPEKTØR

Vi tilbyder kurset i uge 16 (16-20. april 2018) og uge 46 (12-16. november 2018)

Kurset i uge 16 er nu fuld booket og der er ikke længere mulighed for at tilmelde sig.
Vi kan dog notere dig på en venteliste såfremt der måtte komme afbud – skriv til mail@dalpin.dk
Alternativt afholder vi legepladsinspektør kursus igen i uge 46.

Kurserne afholdes fra 9:00-16:00 på  vores adresse: DALPIN ApS, Herluf Trolles Vej 34, 5220 Odense SØ.
Der er mulighed for parkering på adressen. Busrute 91 fra Fynbus kører fra Odense centrum (Th. B Thriges Gade) til Herluf Trolles Vej.

På dette ugekursus i legepladssikkerhed er der mulighed for at bliver certificeret legepladsinspektør. På kurset får man både et teoretisk og praktisk kendskab til legepladsredskaber og legepladssikkerhed. Der vil ligeledes være en introduktion til hvordan man rapporterer afvigelser fra standarderne. Undervisningen tager udgangspunkt i gældende standarder for legepladssikkerhed (DS/EN1176 og DS/EN1177). Der vil ligeledes være en kort gennemgang af gældende lovgivning for området.

 

I hovedtræk er pensum som følger:

  • Grundig gennemgang af den europæiske standard DS/EN 1176:2008 med delstandarder
  • Grundig gennemgang af krav og testudstyr, der er gældende ved legepladsinspektion
  • Introduktion til den europæiske standard DS/EN 1177:2008
  • Introduktion til regler og gældende lovgivning for området
  • Introduktion til anvendelse af rapportskabelonen

Fredag eftermiddag er der indlagt en eksamen, som består af en opgave med en kombination af afkrydsningsopgaver og beregningsopgaver.

Eksamens varighed er 2 timer.

En bestået eksamen giver adgang til at gå videre i forløbet til, at bliver certificeret legepladsinspektør. Vælger man at gå videre, så skal der fortages en legepladsinspektion med tilhørende inspektionsrapport. Certificeringsrapporten skal være indsendt til DALPIN ApS til bedømmelse senest 8 uger efter bestået eksamen. Når der er indleveret en inspektionsrapport med tilfredsstillende resultat, vil man få tildelt et certifikat som legepladsinspektør. Efterfølgende vil gencertificeringen komme hvert 3. år.

Kursus med tre i en:

Kurset er bygget op på en sådan måde, at man kan slutte kurset på 2 forskellige måder, samt starte/hoppe på kurset ligeledes på 2 måder. Kurset er primært tiltænkt kursister, der ønsker at gennemgå hele kurset, dermed slutte som certificeret legepladsinspektør. Hvis man ikke ønsker at lade sig certificer som legepladsinspektør, så kan man slutte kurset efter eksamen. Man har så ikke lov til at udføre legepladsinspektioner med henvisning til Dansk Standard. Alle der består eksamen fredag vil modtage et kursusbevis med bestået eksamen i legepladssikkerhed.  

Personer, der i dag er certificeret legepladsinspektører eller tidligere har bestået DS Certificering/Dansk Standards Diplomkursus som legepladsinspektør efter seneste gældende standarder, kan hoppe på kurset fredag morgen. Der vil de så deltage i den opsamling og repetition, som de øvrige kursister gennemgår. Fredag eftermiddag gennemfører de nye kursister så eksamen på lige vilkår med de øvrige kursister. Bestås eksamen kan man gå videre i forløbet til certificeret legepladsinspektør med de øvrige kursister. Dette forløb fra og med fredag, vil fremover være måden, man bliver gencertificeret på. 

Prisen for kurset er kr. 14.800,00 ekskl. moms. Prisen dækker kursusmateriale, herunder DS håndbog 121:2013 samt forplejning under kurset. Prisen er ekskl. overnatning.
Betaling mod faktura ved tilmelding.

Hvis du ønsker at blive certificeret koster det yderligere kr. 3.000,00 ekskl. moms. 

Deltagelse i fredagens program inkl. certificering kr. 5.000,00 ekskl. moms.

Fremtidig gencertificering kr. 5.000,00 ekskl. moms.

Kurset er rettet mod personer, der arbejder / skal arbejde med legepladssikkerhed i kommuner, boligforeninger, personer fra det grønne område samt montører og produktionsmedarbejdere/-ansvarlige, der er ansat hos legepladsproducenter. Kurset er ligeledes rettet mod personer, der i dag arbejder med legepladssikkerhed, men ønsker at blive opdateret på området.

Underviser på kurset er Bjarne Lundgaard Terndrup og du kan tilmelde dig her mail@dalpin.dk eller i denne formular

* = Obligatorisk felt

Hvis du har spørgsmål til kurset, kan du kontakte Bjarne Lundgaard Terndrup på mail@dalpin.dk eller tlf. 2510 2501.