Legepladssystemet som du kan købe adgang til og få alle dine oplysninger om legepladserne samlet ét sted!

PlayMapping® er det største og mest komplekse legepladssystem i Europa.
Det anvendes på mere end 35.000 legepladser og er tilgængeligt i 7 lande i Europa. Legepladssystemet PlayMapping

DALPIN® sidder selv tæt på udviklingsprocessen, og har som PlayMapping Certified Partner indflydelse på opbygningen af systemet. Du kan se systemet her www.playmapping.com

DALPIN®s inspektører bruger PlayMapping® på mere end 4.700 legepladser i Danmark. Legepladssystemet kan administrere alt fra inspektioner, redskabsdata, inspektionslog til GPS-log, dokumentstyring til byggesag og dokumentstyring af redskabsdokumenter. Der vil være en række yderligere informationer, som normalt ikke fremgår af inspektionsrapporter, som er tilgængeligt i systemet.
Alle kunder kan få en Viewer-adgang til sine data i PlayMapping® hvis det ønskes uden merpris.

PlayMapping® opsamler store mængder data, som vi kan trække ud af systemet. Disse data kan anvendes til Inspektionsstatistik og analyse, men de kan dog først anvendes efter der er gennemført minimum to hovedinspektioner, da der skal være en historik på legepladsen for at kunne se en udvikling. Disse analyser kan danne grundlag for beslutninger og fokusområder på jeres legepladser.

PlayMapping® bruger det man kalder ”Open data”. Det betyder, at data på legeredskaber der er gemt i Playmapping kan deles med fx GIS. Det betyder, at når legepladsinspektøren opretter et nyt legeredskab på en lokation, så vil den også blive oprettet i GIS. Dernæst hvis der fjernes et legeredskab i Playmapping, så fjernes det også i GIS.

Du kan både få adgang til at lave din egenkontrol i systemet med en standard-licens. Er du uddannet legepladsinspektør og har kendskab til den nyeste viden indenfor relevante standarder kan du også lave hovedinspektionerne i legepladssystemet med en Premium-licens.

Du vil selvfølgelig blive klædt på til opgaven med kurser i legepladssystemet. Dermed er du helt sikker på at du får alt det gode ud af systemet.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer og jeres legeplads.