Vælg en side

Bjarne Lundgaard Terndrup

Certificeret legepladsinspektør Bjarne Lundgaard Terndrup har været beskæftiget med legepladssikkerhed, og herunder inspektion og rådgivning i flere år.
Han blev uddannet og certificeret legepladsinspektør allerede i 2006 og har certifikatnummer 002. Se hans aktuelle certifikat her

Fra 2006 til 2009 har Bjarnes certificering som legepladsinspektør ligget under Teknologisk Instituts kontrol. For nuværende er det DNV-GL der kontrollerer certifikatet.
Bjarne er i dag både certificeret legepladsinspektør ved DS Certificering A/S, TÜV Produktservice samt DNV-GL

Bjarne blev i 2012 uddannet Lead Auditor i kvalitetsledelse hos DS Certificering A/S og han er uddannet i risikoledelse.

Oprindeligt er Bjarne uddannet gartneritekniker fra Jordbrugsteknisk Fagskole i Beder ved Århus, og han er ligeledes uddannet klejnsmed.

Bjarne har oparbejdet omfattende erfaringer med montage og renovering af legepladser, og har desuden en solid teknisk indsigt i legepladsens opbygning.

Lige siden sin certificering i 2006  har Bjarne lagt vægt på at arbejde på et fagligt højt niveau med kunden i fokus. Dette sørger han for at hele organisationen også prioriterer og det er vi stolte af.

Standardiseringsudvalg S230

Bjarne har i flere år været gennemgående underviser på DNV-GL Certificeringskurser på legepladsområdet, og han er det stadig. Derudover er Bjarne også kursusansvarlig i DALPIN og har derfor fingeren på pulsen for hvad kunderne tænker. Se hele vores kursusprogram her.

Herudover arbejder Bjarne med certificering af legepladsprodukter hos DNV-GL og producenter i legepladsbranchen.

Bjarne har været formand for BFLI ”Brancheforeningen for Legepladsinspektører” , men er nu almindeligt menig medlem.

Bjarne sidder derudover i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230 vedrørende legepladssikkerhed. som sammen med producenter, legepladsproducenter og andre fagfolk præger den europæiske standard til sikker installation, inspektion, vedligeholdelse og drift samt generelle sikkerhedskrav og prøvningsmetoder.

Så vi kan uden tvivl love at Bjarne kan hjælpe dig – ring og spørg os til råds!