Vi tilbyder forskellige former for rådgivning i forbindelse med legepladser:

Rådgivning ved etablering og renovering af legepladser

Vi kan foretage en risikovurdering samt prioritering af indsatsen og sparring i forbindelse med planlægningen af renovering af legepladsen/legeredskaberne.
Vi kan også tilbyde rådgivning i forbindelse med etableringen af legepladsen, både i forbindelse med planlægningen, men også i forbindelse med selve etableringen.

Bygherrerådgivning

Som bygherre kan du have brug for faglig sparring/rådgivning ved planlægningen og etableringen af legepladsen. Her kan vi biddrage både i forhold til det sikkerhedsmæssige, det driftsmæssige og i forbindelse med tilsyn.
Vi har også erfaring i rådgivning af kommunale byggesagsbehandlere i forbindelse med sagsbehandlingen af etablering af legepladser.

Rådgivning i forbindelse med risikovurdering

Det kan til tider være svært at vurdere,  hvad der er meget vigtigt, og hvad der er mindre vigtigt i forbindelse med en legeplads.

Der er findes rigtig mange legepladser i Danmark som ikke lever 100 % op til gældende standarder. Det er også ofte sådan, at økonomien ikke rækker til at afhjælpe alle afvigelser fra gældende standarder. Derfor skal der foretages en prioritering. Den nødvendige risikovurdering kan vi hjælpe med, så prioriteringen bliver udført rigtigt. Der er desværre en del legepladser der bliver nedlagt, på grund af denne prioritering ikke bliver foretaget, og motorsaven findes frem for at løse problemerne. Det er ofte ikke nødvendigt at gå så langt.

Driftsøkonomiske vurderinger

Vi kan hjælpe dig med at få et overblik over legepladsens tilstand, restlevetid og økonomi i forhold til renovering og vedligeholdelse.

Udbudsrådgivning

Vi kan udarbejde udbudsmateriale til brug for etablering af legepladsen.
Vi kan desuden foretage rådgivning for arkitekter, landskabsarkitekter og byggesagsbehandlere indenfor området.

 

Kontakt os her, hvis du vil vide mere

0 svar

Giv en kommentar

Har du lyst til at være med i debatten?
Du er meget velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.