Kunders historier og referencer

“Kurset var velforberedt med meget teoretisk indhold.”

Jesper Lynnerup om at deltage i et kursus ved DALPIN

Mads Sidelmann, Project coordinator hos KOMPAN

“Jeg har deltaget i DALPINs Legepladsinspektørkursus.

 Kurset var vel forberedt af Bjarne med meget teoretisk indhold, men der var elementer og afbræk i kurset hvor det teoretiske også blev udøvet og afprøvet i praksis, hvilket var med til, at bryde den lidt tunge teori.

Som projektkoordinator hos KOMPAN var dette kursus givet rigtig godt ud.

I min dagligdag sidder jeg bla. med mange legepladsrapporter fra kunder og jeg kan bruge kurset til bedre at kunne hjælpe og rådgive kunder samt kollegaer.

Dette kursus kan jeg varmt anbefale, hvis du som jeg sidder i en stilling som jeg, hvor du skal rådgive kunder inden for EN1176.

 

“Ring til DALPIN, deres kurser er fagligt helt i toppen.”

Jesper Lynnerup om at deltage i et kursus ved DALPIN

Jesper Lynnerup, Teknisk Serviceleder Skive Kommune

Som Teknisk serviceleder er der mange bolde der skal holdes i luften, jeg fik en ny bold – skolen hvor jeg har min daglige gang, skulle have ny legeplads – jeg som bindeled / kontakt til legepladsleverandøren.

Jeg har altid haft det sådan med nye opgaver/ansvarsområder, man skal sørge for at få den nødvendige viden der gør at opgaven kan løses korrekt. Den viden fandt jeg hurtigt ud af, ikke kunne erhverves ved selvstudie, så jeg spurgte nogle af de helt store aktører, legepladsproducenter, om hvem man kontakter?
Der var konsensus om en ting! “Ring til DALPIN, deres kurser er fagligt helt i toppen.”

Et kursus hos DALPIN er en uges intensiv læring omkring standarder, kontrol, målemetoder, praktiske øvelser og prøver. Bjarne Lundgaard Terndrup var underviser på kurset og allerede på førstedagen var meldingen at det var et tæt pakket program, så vi skulle hænge i for at få det hele med.

Hans undervisning var inspirerende, man blev forbløffet over den brede viden han besidder, ikke mindst imponerende at Bjarne (det fandt vi ud af i løbet af ugen) kan hele 1176 -standarden næsten udenad (DS håndbog 121).

Fredag eftermiddag er der en teoretisk prøve, hvis man har ønske om at blive certificeret. Består man prøven, skal der  laves en inspektionsrapport, man arbejder med hjemme i en periode. (Jeg har nok brugt 40-50 timer i alt). Også i denne proces gives der rigtig god feedback på ens arbejde.

Vi var 6 kursister, med mange intelligente spørgsmål , som vi fik svar på – vi fik alle optimalt udbytte af kurset, og man bliver klædt rigtigt godt på i løbet af kurset.

Lokaliteterne hos DALPIN er helt i top, en rigtig god forplejning, afvekslende og velsmagende mad. Ikke mindst personalet var i top, for alle hos DALPIN fik en til at føle sig hjemme.

Der er ikke tvivl om at skal man have viden og ballast til at kunne navigere i legepladsernes univers og havde indgående viden om DS/EN 1176 ………….Så skal man kontakte DALPIN, det vil man ikke fortryde.”

Rådgivning på Museum Midtjyllands og Tekstilmuseets nye børneområde

Ibrugtagningstilladelse

Område med en opgang samt trappe ind til en gang der er afskærmet med net (ses ikke på billedet)

Museumsinspektør for Nyere Tid, ph.d. hos Museum Midtjylland, Celia Ekelund Simonsen siger:

“Vi tog allerede i designfasen kontakt til Dalpin for at få rådgivning om eventuelle problemstillinger, som vi skulle være opmærksomme på. Og tilsvarende inddrog vi dem i byggefasen. Vi har været glade for samarbejdet, og har kun oplevet at få god og konstruktiv sparring i processen, hvilket har betydet at vi undervejs har kunne tage hånd om eventuelle problematikker der kunne få betydning for en godkendelse.”

Tekstilmuseets nye børneområde