Bliv klogere på legepladssikkerhed

23. november 202010 pladser tilbageDALPIN, Odense

På dette kursus i sikkerhed på legepladsen er der mulighed for at få den basisviden, der er behov for, når du har ansvaret for driften af de offentligt tilgængelige legepladser.  Det er måske kommunens park-legepladser, institutionernes legepladser, boligforeningens grønne områder eller som entreprenør eller montagefirma der skal varetage kommunens grønne områder inkl. legepladser.

Undervisningen tager udgangspunkt i gældende standarder for legepladssikkerhed -DS/EN1176. Der vil ligeledes være en kort gennemgang af den gældende lovgivning for området. Derudover får du viden om anvendelse af de forskellige testværktøjer, så du er klædt på til at vurdere legepladsen sikkerhedsmæssigt i forbindelse med drifts– og rutinemæssig visuel inspektion. 

Prisen for kurset er kr. 3.895,00 ekskl. moms. 

Betaling mod faktura ved tilmelding og efter deltagelse udstedes kursusbevis.  

Kurserne er rettet mod personer, der arbejder / skal arbejde med legepladssikkerhed i f.eks. kommuner (Teknisk Forvaltning/Vej & Park, Skoler, institutioner og dagpleje), boligforeninger, entreprenører, montagefirmaer m.m.

Kursus i sikkerhed på legepladsen, drift og vedligeholdelse

Underviser på kurset er Bjarne Lundgaard Terndrup.
Han har 
i mange år beskæftiget sig med legepladssikkerhed herunder rådgivning og inspektion og er selv uddannet certificeret legepladsinspektør i 2006. Bjarne har bl.a. uddannet nye legepladsinspektører hos DNV-GL i flere år samt afholder kurser i drift og vedligeholdelse af legepladser hos flere store boligforeninger.
Han er samtidig
formand for BFLI ”Brancheforeningen for Legepladsinspektører” samt sidder i Dansk Standards standardiseringsudvalg S-230 vedrørende legepladssikkerhed. 

Testværktøj til legepladsinspektion EN-1176

Testværktøj til EN-1176

 

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til  mail@dalpin.dk 

Kurserne afholdes som udgangspunkt fra 9:00-16:00 på  vores adresse:
DALPIN ApS, Herluf Trolles Vej 34, 5220 Odense SØ.

Der er mulighed for parkering på adressen. Busrute 91 fra Fynbus kører fra Odense centrum (Th. B Thriges Gade) til Herluf Trolles Vej.

Hvis du har spørgsmål til kurset, kan du kontakte Bjarne Lundgaard Terndrup på mail@dalpin.dk eller tlf. 2510 2501.