Dalpin Dansk Legepladsinspektion ApS

Legepladsinspektør søges

Legepladsinspektør søges

7/8-2019
Vi har nu fundet den rigtige kandidat og vi glæder os til at fortælle mere.
Endnu engang tak for jeres interesse i at gøre legepladserne sikre hos DALPIN.

___________________________

24/7-2019
Tusind tak for alle der har vist interesse i vores firma, men vi har nu de ansøgninger vi skal bruge og I vil høre nærmere.
___________________________

DALPIN® har travlt – Meget travlt!

Derfor søger vi legepladsinspektør i Trekantområdet og på Fyn. Bor du lidt uden for dette område i det jyske, så kan det også være interessant.

Lidt om jobbet

Lidt om jobbet

Med udgangspunkt i egen bopæl, får du, i samarbejde med vores kontor, frihed til selv at planlægge dit arbejde. Du har selv kontakten til kunderne, og styrer selv din hverdag. Du vil ud fra din bopæl få tildelt et primært geografisk område. Der vil i perioder være behov for, at du kører uden for dette område.

En typisk arbejdsuge starter med at du foretager inspektioner fra mandag til torsdag hos kunder. Fredag bruges på dit hjemmekontor, til færdigbehandling af rapportering i vores system Playmapping, samt fremsendelse af rapportering til kunder og færdigmelding til bogholderiet. Dernæst vil du skulle planlægge tildelte opgaver inklusive advisering af kunder.

Lidt om dig

Lidt om dig

Jobbet er meget frit og selvstændigt, og med en stor grad af kundekontakt. Derfor er det vigtigt:

  • At du trives med personlig frihed under ansvar.
  • At du kan arbejde analytisk og kan læse og forstå standarder.
  • at du generelt er god til at formulere dig i både skrift og tale.
  • Du kan lide at arbejde ude i det fri, hvor fuglene fløjter og solen skinner, også på dage hvor vejret stiller større krav til din påklædning.

Vi forventer du har flere års erfaring fra legepladsbranchen. Det vægtes højt, hvis du har et gyldigt og opdateret certifikat som legepladsinspektør. Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund enten via din uddannelse eller dit hidtidige arbejde. Det kan være alt fra en håndværksmæssig uddannelse med en solid teoretisk viden til en bygningskonstruktør, teknisk tegner, designer eller ingeniør.

Vi tilbyder

Vi tilbyder

DALPIN® tilbyder en stilling som legepladsinspektør, hvor du dagligt udfordres med en spændende hverdag, hvor omgangstonen med dine kolleger er positiv og uformel. Der er et godt kammeratskab virksomheden, og der er plads til at komme med kommentarer og input.

Vi stiller selvfølgelig bil og nødvendigt udstyr til rådighed, herunder også udstyr til hjemmearbejdsplads. Vi tilbyder en god lønpakke med en attraktiv pensionsordning. Du vil blive ansat som funktionær, med de fordele det giver.

Er du interesseret, og har du kvalifikationerne, så kontakt direktør Bjarne Terndrup på telefon 25102501 eller mail bjarne@dalpin.dk.
Har du CVR-nummer og kan arbejde som underleverandør, er det også en mulighed.

Lidt om DALPIN®

Lidt om DALPIN®

DALPIN Dansk Legepladsinspektion® ApS er en landsdækkende og markedsledende inspektions- og rådgivningsvirksomhed, med inspektører fordelt rundt i landet. Vi er eksperter i legepladssikkerhed.
Vi foretager årligt op mod 4.000 legepladsinspektioner i hele landet. Vores kunder er primært kommuner og boligselskaber, men dækker også over legepladser ved andelsboligforeninger, grundejerforeninger samt statslige legepladser.

DALPIN® har i dag 7 ansatte samt et par underleverandører. Vores kontor og administration ligger i Odense. Det er herfra, at inspektionsopgaverne styres hos de mere end 30 kommuner, som er i vores inspektionsportefølje. Derudover arbejder vi sammen med en lang rækker små og store landsdækkende boligselskaber samt boligadministratorer. Dertil kommer også alt fra grundejerforeninger til legepladsproducenter.

Vores super dygtige medarbejdere og underleverandører har for meget at se til, og vi har derfor brug for dig i vores fortsatte meget positive udvikling.