Opgraderingskurser – nye standarder for legepladssikkerhed!

Har du brug for viden om ændringerne i forhold til de eksisterende standarder afholder DALPIN ApS i samarbejde med DNV-GL i februar og marts to opgraderingskurser, der giver overblik over det nye indhold i standarderne.

Kurserne afholdes fra 9:00-16:00 henholdsvis den 1. februar og 1. marts 2018 på  vores adresse: DALPIN ApS, Herluf Trolles Vej 34, 5220 Odense SØ.
Der er mulighed for parkering på adressen. Busrute 91 fra Fynbus kører fra Odense centrum (Th. B Thriges Gade) til Herluf Trolles Vej.

Forud for kurset bedes du selv anskaffe dig de nye standarder DS/EN 1176:2017 del 1, 2, 3, 4 og 6. De kan bestilles enten i papirformat eller på PDF på Dansk Standard Forlag: Besøg webshoppen her.

Dansk udgave forventes klar til salg i løbet af januar. Standarderne bedes medbragt på kurset.

På kurset får du en introduktion til de nye punkter i de reviderede legepladsstandarder, som er nævnt ovenfor. Alle ændringer samt nye punkter gennemgås. Der udstedes et kursusbevis ved bestået eksamen. Har man et gyldigt legepladsinspektørcertifikat, kan dette opdateres med de nye standarder mod betaling af nedenstående pris.

Underviser på kurset er Bjarne Lundgaard Terndrup og du kan tilmelde dig her mail@dalpin.dk

Tilmeldingsfrist er henholdsvis 15. januar og 15. februar

Prisen for kurset er kr. 1500,00 ekskl. moms og inkl. forplejning.
Pris for opdatering af certifikat er kr. 1500,00 ekskl. moms (Dermed samlet pris på kr. 3000,00 ekskl. moms)
Betaling mod faktura ved tilmelding.

Hvis du har spørgsmål til kurset, kan du kontakte Bjarne Lundgaard Terndrup på mail@dalpin.dk eller tlf. 2510 2501.