Vælg en side
Pressemeddelelse:

Allan slipper stafetten i succesfirmaet DALPIN

Allan udtræder af DALPIN og sælger sin ejerandel i Odense-firmaet DALPIN – Dansk Legepladsinspektion ApS til Bjarne.

Bjarne Lundgaard Terndrup overtager Allans ejerandel, så Bjarne nu er eneejer af firmaet.
Det lægger Allan og Bjarne meget på sinde at overdragelsen skal forgå med det hovedsigte, at deres personlige venskab ikke lider nogen skade.

Missionen er i høj grad lykkedes.

Stopper mens legen er god

Allan er med sine 61 år i sit arbejdslivs efterår, og ønsker derfor at trappe ned i arbejdstid, så han kan få mere tid med familien.

”Det har været en ualmindelig svær beslutning, fordi mit hjerte har brændt for legepladsbranchen siden 1986, da jeg startede i Kompan”, siger Allan. ”DALPIN er jo blevet ”mit barn”, som jeg nu sætter fri”, supplerer han. Men jeg er sikker på at det er i trygge hænder hos Bjarne og de fantastiske medarbejdere i DALPIN.

Allan udtræder

Et godt makkerskab er nu stoppet

Nyheden blev overbragt medarbejderne til firmaets julekomsammen sidste år.

”Jeg må sige at det var med følelserne uden på tøjet på den gode måde, at jeg i en lille improviseret tale, meddelte det til medarbejderne”, fortæller Bjarne. ”Vi må jo nok erkende at vi begge blev lidt fugtige i øjenkrogen”, griner Bjarne.

Allan og Bjarne er rigtig gode private venner, og det har været en svær proces da deres venskab vægtes højt. Processen er i den grad lykkedes, hvilket har betydet rigtig meget for begge to. Derfor er der selvfølgelig også en del følelser med i det for begge parter.

”Vi har bevist på bedste vis, at det kan lade sig gøre at komme lykkeligt videre”, siger Allan.

Allan er fortsat tilknyttet DALPIN

At Allan udtræder og dermed slipper ejerskabet af DALPIN og har sidste arbejdsdag i DALPIN den 28. februar 2022, så vil Allan stadig være tilknyttet DALPIN.

Han starter nemlig som freelance legepladsinspektør fra den 1. marts 2022, og går på den måde tilbage til det der startede det hele.
”Jeg får nu mulighed for at arbejde i de timer jeg har lyst og vil, og på denne måde giver det mening for både firmaet og mig”, siger Allan.

Allan udtræder

Dannede DALPIN i januar 2013 med en mission om ordentlighed og tillid

DALPIN blev stiftet d. 11. januar 2013 af Allan og Bjarne samt en tredje partner Henrik Carlson fra Ikast.
”Det har fra dag ét været en mission at DALPIN skal udtrykke ordentlighed og tillid over for kunderne”, siger Bjarne Terndrup. Kunderne er altid i fokus i DALPIN.

”Det har altid været vigtigt, at det produkt vi leverer, rent faktisk giver mening for kunden, da det er dem der skal bruge deres legepladsinspektionsrapport til at prioritere deres service og reparation af legepladsredskaberne”, siger Allan Larsen.

Allan har igennem et langt arbejdsliv arbejdet med legepladser. Så han ved om nogen, vigtigheden af, at en god inspektionsrapport gør livet lettere for både kunder og reparatører.

Fakta

Vi er en af Danmarks førende udbydere af legepladsinspektion og rådgivning. Vores kunder tæller kommuner, landsdækkende boligselskaber samt en lang række mindre kunder, som grundejerforeninger og private institutioner. Selv legepladsproducenter drager nytte af vores store viden inden for legepladsområdet.

DALPIN har 10 ansatte og tjekker sikkerheden på lege- og aktivitets-pladser i hele Danmark. I 2021 blev det til ca. 6300 inspektioner fordelt over hele landet. Det svarer i runde tal til, at DALPIN har inspiceret mellem 55.000 og 60.000 redskaber på et år.

Vores uvildige, certificerede legepladsinspektører er fordelt ud over Danmark og vi dækker hver en krog af landet, når den årlige inspektion eller en kvartalsvis driftsinspektion står for døren.

Derudover uddanner DALPIN også nye legepladsinspektører og afholder kurser indenfor legepladssikkerhed.

Omsætningen kom i 2021 for første gang over 10 millioner kroner og firmaet har fået 3 gazeller de foregående 3 år.

Du er velkommen til at kontakte DALPIN ved at sende en mail til mail@dalpin.dk eller ringe på tlf. 25102501, hvor vi er klar til at hjælpe dig.

   
Følg os på Facebook og LinkedIn hvor vi gør dig klogere på legepladssikkerhed.