Vælg en side

Legepladssystemet der giver dig overblik – PlayMapping®

PlayMapping®

Legepladssystemet som du kan købe adgang til og få alle dine oplysninger om legepladserne samlet ét sted!

PlayMapping® er det største og mest komplekse legepladssystem i Europa.
Det anvendes på mere end 35.000 legepladser, outdoor fitness redskaber, multibaner, skaterbaner og parkouranlæg og er tilgængeligt i 7 lande i Europa.

PlayMapping® bruger det man kalder ”Open data”. Det betyder, at data på legeredskaber der er gemt i Playmapping kan deles med fx GIS.

PlayMapping® opsamler store mængder data, som kan trækkes ud af systemet.

Der er mulighed for at købe adgang, så du kan foretage dine egne inspektioner i PlayMapping®

Se mere på playmapping.dk

Hvordan bruger DALPIN® systemet?

DALPIN® sidder selv tæt på udviklingsprocessen, og har som PlayMapping Certified Partner indflydelse på opbygningen af systemet.

DALPIN®s inspektører bruger PlayMapping® på mere end 4.700 legepladser i Danmark. Legepladssystemet kan administrere alt fra inspektioner, redskabsdata, inspektionslog til GPS-log, dokumentstyring til byggesag og dokumentstyring af redskabsdokumenter. Der vil være en række yderligere informationer, som normalt ikke fremgår af inspektionsrapporter, som er tilgængeligt i systemet.

Når vi selv bruger systemet til  legepladsinspektioner er vi sikre på at det fungerer optimalt. PlayMapping® er en online platform, så du kan tilgå systemet med en internetforbindelse. Der er stort set ingen “nedetid”  på systemet og da vi bruger det hver dag, er vi på forkant med evt. udfordringer.

Hvordan giver PlayMapping® værdi for dig?

De store mængder data som systemet opsamler, kan anvendes til Inspektionsstatistik og analyse. De kan dog først anvendes efter der er gennemført minimum to hovedinspektioner, da der skal være en historik på legepladsen for at kunne se en udvikling. Analysen kan bl.a. vise hvor tit der bliver gennemført inspektion – både hovedinspektion men også driftinspektion og den rutinemæssige visuelle inspektion. Dermed har I hele tiden et overblik og dokumentation over inspektionshistorikken. Analysen kan også vise hvor hurtige den enkelte legeplads får afhjulpet sine afvigelser (altså repareret evt. fejl), hvilke produkter der oftest går i stykker og hvor mange afvigelser der opstår hvert år.

Disse analyser kan danne grundlag for beslutninger og fokusområder på jeres legepladser.

Priser på analyser kan I se her:

Når systemet bruger Open Data betyder det, at når legepladsinspektøren opretter et nyt legeredskab på en lokation, så vil den også blive oprettet i GIS. Dernæst hvis der fjernes et legeredskab i Playmapping, så fjernes det også i GIS. Hvis I vil bruge PlayMapping® til at få vist på jeres hjemmeside, hvor legepladserne befinder sig er det en god mulighed for hele tiden at have hjemmesiden opdateret – og det sker helt automatisk!

Du vil selvfølgelig blive klædt på til opgaven med kurser i legepladssystemet. Dermed er du helt sikker på at du får alt det gode ud af systemet.

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer og jeres legeplads eller læs mere på playmapping.dk

Priser

Alle kunder kan få en Viewer-adgang til sine data i PlayMapping® hvis det ønskes uden merpris.

Du kan se vores priser på adgang til legepladssystemet PlayMapping® her

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer og jeres legeplads eller læs mere på playmapping.dk